ამ რულეტებისთვის საჭიროა თხლად დაჭრილი, მრგვალი ფორმის ლორის ნაჭრები, ნაკლებმარილიანი გახეხილი ყველი, 1-2 კბილი დაჭყლეტილი ნიორი (გააჩნია, რამდენად მძაფრად გინდათ იგრძნობოდეს ნივრის გემო) და ცოტაოდენი მაიონეზი. ამ ინგრედიენტებს ერთმანეთში აურევთ, დადებთ ლორის ნაჭრებზე და ლამაზად გადაახვევთ. შეგიძლიათ მორთოთ მწვანილით, ზეთისხილით, ლიმონის, წიწაკის ან პამიდვრის ნაჭრებით.
რეცეპტის ძიება
კატეგორიები
TOP პოსტები
არქივი
ტეგები
- აპეტაიზერი
- აღდგომა
- ბანანი
- ბერძნული
- ბლინები
- ბრინჯი
- ბროკოლი
- გემრიელი ისტორიები
- დესერტი
- თევზი
- ილი
- ისპანახი
- იტალიური
- კაკაო
- კარამელი
- კეშიუ
- კვერცხი
- კოჭა
- კულინარის ცნობარი
- ლიმონი
- ლორი
- მაკარონი
- მასკარპონე
- მილქშეიქი
- მსხალი
- მუსკატის კაკალი
- ნამცხვარი
- ნაღები
- ომლეტი
- ოსპი
- პამიდორი
- პანაკოტა
- პაშტეტი
- პიერ ერმე
- პიცა
- რიზოტო
- რობიუშონი
- როზმარინი
- სალათები
- სანელებელი
- სასმელი
- სატაცური
- საუზმე
- სოკო
- ტარტი
- ტირამისუ
- ტკბილ-მჟავე სოუსი
- უზბეკური
- ფარში
- ფეტა
- ფილო
- ფონდიუ
- ფრანგული კულინარია
- ქოქოსი
- ღვეზელი
- ღვინო
- ყავა
- ყველი
- შოკოლადი
- ჩაი
- ჩინური
- ცნობილი მზარეულები
- წვნიანი
- ხაჭო
- ხორცი
- ჯავზი
- ჯანჯაფილი
- ჯულია ჩაილდი
- ჰამბურგერი
მთვლელი
-
Join 28 other subscribers