ბრაწულა მაკარონითა და პამიდვრით


საჭირო მასალა:

2-3 ცალი პამიდორი
300 გ. მოხარშული მაკარონი (სასურველია  ფერადი)
1 ს.კ. კარაქი
2 ცალი ბულგარული წიწაკა
1 ს.კ. გახეხილი ყველი
1 კონა რეჰანი

მომზადება:
ცეცხლგამძლე ჭურჭელს წავუსვათ კარაქი, შემდეგ ფენა-ფენა ჩავაწყოთ მაკარონი, ყველი, თხელ, მრგვალ ნაჭრებად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და პამიდორი, პამიდვრის ბოლო ფენას მოვაყაროთ ყველი და მსხვილად დაჭრილი რეჰანი. შევდგათ გახურებულ ღუმელში და როდესაც ყველი ზემოდან დადნება, კერძი მზადაა.

This entry was posted in მეორე თავი კერძები and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / შეცვლა )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / შეცვლა )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / შეცვლა )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / შეცვლა )

Connecting to %s