ხვეულები სულგუნითა და ლორით

ფილოს ცომზე ჩემს ერთ-ერთ წინა პოსტშიც ვწერდი. ამჯერად მისი გამოყენების კიდევ ერთ მარტივ ხერხს შემოგთავაზებთ.

მასალა:

ფილოს ფურცლები
სულგუნის ფირფიტები
ლორის ნაჭრები
ზეთი

მომზადება:

ავიღოთ ფილოს ფურცელი, ფრთხილად გავშალოთ, ნახევარზე წავუსვათ ზეთი, მეორე ნახევარი გადავაფინოთ ზემოდან. ორად გაკეცილ ცომზე დავდოთ სულგუნის ფირფიტა, შემდეგ ლორის ნაჭრები. ცომს აქეთ-იქიდან თანაბრად შემოვუკეცოთ გვერდები და ლამაზად გადავახვიოთ. ფილოს ხვეულები ჩავაწყოთ ზეთწასმულ საცხობ ფორმაში და შევდგათ საშუალოდ გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 15 წუთით, სანამ არ დაიბრაწება.

This entry was posted in აპეტაიზერები, საუზმე, ღვეზელი and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to ხვეულები სულგუნითა და ლორით

  1. აი, ეს მომეწონა🙂 უგემრიელესად გამოიყურება🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / შეცვლა )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / შეცვლა )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / შეცვლა )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / შეცვლა )

Connecting to %s